Főoldal  Elérhetőségek  Szolgáltatások  Szabályok  Árak  Foglalás  Medertérkép  Facebook  Adatkezelés  ÁSZF

Foglalás


Telefononos foglalás: (munkaidőben): +36 20 482 4390

Online foglalás (0-24):

Faház foglalás esetén:
- Faházat éjszakára lehet foglalni (amennyiben a kormányrendelet engedélyezi). Fél napra eső foglalás esetén a teljes 24 órát ki kell fizetni. A faházat reggel 10-től lehet elfoglalni és reggel 8-ig el kell hagyni.
- Egymás után több éjszakára is lehet foglalni.
- Legfeljebb 3 hónapra előre foglalható

Stég és Szaletli foglalás esetén:
- Nappalra foglalható bármely nap
- 12 órás éjszakai horgászat nincs! - Éjszakai horgászat csak minimum 24 órás foglás esetén lehetséges (amennyiben a kormányrendelet engedélyezi)!
- Legfeljebb két hétre előre foglalható

A foglalás után rendszerünk automatikus válaszüzenetet küld, de ez még nem jelent elfogadott foglalást!
Erről újabb értesítést küldünk emailben, mihelyt munkatársaink személyesen ellenőrizték a foglalás helyességét.
Elképzelhető, hogy a levelezőrendszer, Levélszemét (Spam) mappába helyezi a küldött leveleinket! Ha huzamosabb ideig (kb. fél napig) nem érkezik visszajelzés, érdemes ezt ellenőrizni! Ha oda került az üzenet, ajánlott „nem spam”-ként megjelölni. Ha oda sem érkezik visszaigazolás, biztonság kedvéért, kérjük hívja fel a halőreinket napközben telefonon.

12. stég 11. stég (úszózós) 1. szaletli 2. szaletli 3. szaletli 4. szaletli 5. szaletli 6. szaletli 1. faház 2. faház 3. faház 4. faház 1. stég 2. stég 3. stég 4. stég 5. stég 6. stég 7. stég 8. stég 9. stég 10. stég Szolgáltatóház
Faházas foglaláskor kérjük az érkezezési időnél és a távozásnál is a reggeltől-reggelig beállítást megjelölni, mivel a faházakat éjszakára lehet foglalni! Ellenkező esetben nem tudjuk jóváhagyni a foglalást!


Érkezés dátuma és ideje

Távozás dátuma és ideje


~ Minden jog fenntartva! (c) Füzespart Horgásztó Kft. 2016- 2021 ~