Főoldal  Elérhetőségek  Szolgáltatások  Szabályok  Árak  Foglalás  Medertérkép  Facebook  Adatkezelés  ÁSZF

Foglalás


Telefononos foglalás: (munkaidőben): +36 20 482 4390

Online foglalás (0-24):

A legutóbbi kormányrendelet szerint, horgászni nálunk csak nappali nyitvatartásban reggel 6-tól délután 6-ig lehetséges! Online és telefonos foglalásokat is csak erre az időszakra fogadunk el. A 24 órás horgászat szünetel. Faházaink kiadását a rendelkezések visszavonásáig szüneteltetjük. A bezárt faházaink előtti területen nappal horgászni lehet. Ezek előzetes lefoglalását kérjük, hogy csak telefonon, munkaidőben jelezzék! Megértésüket köszönjük!

A foglalás után rendszerünk automatikus válaszüzenetet küld, de ez még nem jelent elfogadott foglalást!
Erről újabb értesítést küldünk emailben, mihelyt munkatársaink személyesen ellenőrizték a foglalás helyességét.
Elképzelhető, hogy a levelezőrendszer, Levélszemét (Spam) mappába helyezi a küldött leveleinket! Ha huzamosabb ideig (kb. fél napig) nem érkezik visszajelzés, érdemes ezt ellenőrizni! Ha oda került az üzenet, ajánlott „nem spam”-ként megjelölni. Ha oda sem érkezik visszaigazolás, biztonság kedvéért, kérjük hívja fel a halőreinket napközben telefonon.

12. stég 11. stég (úszózós) 1. szaletli 2. szaletli 3. szaletli 4. szaletli 5. szaletli 6. szaletli 1. faház 2. faház 3. faház 4. faház 1. stég 2. stég 3. stég 4. stég 5. stég 6. stég 7. stég 8. stég 9. stég 10. stég Szolgáltatóház


Érkezés dátuma és ideje

Távozás dátuma és ideje


~ Minden jog fenntartva! (c) Füzespart Horgásztó Kft. 2016- 2021 ~